Bij carnavalsongeval zoekgeraakte telefoon teruggevonden

vrijdag 13 maart 2015

Ter Apel - De politie heeft in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 maart de telefoon gevonden van de vader van het slachtoffer van het carnavalsongeval op 14 februari in Ter Apel. De telefoon was in het bezit van een 21-jarige inwoner van Ter Apel. Hij werd aangehouden op verdenking van heling.

De vader, een 63-jarige man uit Ter Apel, raakte zelf gewond bijhet ongeluk. Bovendien verloor hij zijn mobiele telefoon. Op dit toestel stondenfoto?s van zijn dochter die bij het ongeluk om het leven was gekomen. De mandeed dan ook een oproep in de hoop dat hij zijn telefoon terug zou krijgen. Ditleverde niets op. De politie was ondertussen een onderzoek gestart om de mobieletelefoon te traceren. Dit lukte in de loop van donderdag. Het toestelbleek inhet bezit te zijnvan een 21-jarige inwoner van Ter Apel. Hij werd in de nachtvan donderdag op vrijdag aangehouden in zijn woonplaats. Tijdens de fouilleringvonden agenten de mobiele telefoon. Het toestel gaat zo snel mogelijk retournaar de vader. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daarvoor nader onderzoek ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Musselkanaal | 112 alarmeringen Musselkanaal | Goedkoop Tanken in Musselkanaal | Supermarkten in Musselkanaal | Weerbericht Musselkanaal